Snöå GK

Välkommen till Jocke

Pro/Shop, Joakim Ahlin

Vår uppskattade Pro Joakim “Jocke” Ahlin tar emot nybörjare och erfarna golfare för träning, instruktion och gröntkort utbildning.

Jocke är ju en erkänt god instruktör. Han har dessutom förmågan att lära ut efter spelarens förutsättningar.

Det har  genom åren förekommit åtskilliga instruktioner i Svensk Golf. De flesta utmärkta för de lite yngre spelarna, men långt ifrån optimala för seniorer “mjuka som ett vedträ “, som förträfflige Roland Jonsson uttrycker det .Vet av egen erfarenhet, eftersom han haft instruktioner för oss seniorer. Synd bara att många missat dessa – men chansen är stor att det blir mer sånt redan i år!

Shop Joakim Ahlin

I Shopen hittar ni allt från kläder, skor, bollar, klubbor bagar och alla tillbehör du kan tänka dig. Prata gärna med Joakim om det är något speciellt du söker. Han kan ordna det mesta som har med ditt golfspel att göra.

Verkstad och service

Customfitting och reparationer av alla sorts klubbor. Skaft, greppbyte, loft och lie justeringar.

Juniorgolfen Joakim Ahlin

Uppstarten av juniorgolfen 2021 blir onsdag den 31 maj klockan 17:00. Vi samlas vid rangen och tränar under en timme. Juniorträningen kommer sedan att pågå under sommaren varje onsdag klockan 18.00.

Du behöver inte vara medlem för att träna. Du som varit med förut ta gärna med en kompis eller dina föräldrar som kan passa på att testa de också! – Det finns klubbor att låna.

Upp till 13 år spelar du gratis, du betalar bara 50 kr i medlemsavgift!

Avgifter i övrigt, kan du se under Medlem > Medlemsavgifter i menyn.

Kom ut och testa och ha kul!

Under säsongen kommer även Juniorträning att äga rum minst en dag i veckan. mer information kommer inom kort.

Visa att du är en Snöåspelare!

Nu när våren äntligen här är det dags att beställa logokläder. Skriv ut blanketten som du hittar här. –>

Kontakta Joakim Ahlin för information!

e-post: joakim.ahlin@telia.com