Snöå GK

Damgolfen

Spelprogram 2022, Damer Snöå GK
Samt städschema, se nedan.

Vi spelar sällskapsgolf, 9 hål kl 18.00, tisdagar jämn vecka och torsdagar ojämn vecka.

Hej och välkommen till ny golfsäsong.

Vi planerar starta efter Kristi Himm.

Vi spelar tisdagar jämna veckor och torsdagar ojämna veckor. Vi börjar kl 18.00 och samlas vid första tee. Vi spelar de 9 första hålen och samlas därefter i klubbhuset för fika (när det blir iordningsställt igen). Alla får ta med sin egen fika. Vi brukar tala om nyheter inom golfen och nya (och gamla) regler. Fikaalternativ är att gå upp till Ryggåstugan.

Här hittar du lite om vad som händer för oss damer

Klubbens damer brukar hjälpa till med att städa dusch- och toalettutrymmen samt i klubbhuset.

Vi är ett gäng damer som alltid ställer upp och gör detta, men vi VÄDJAR till alla klubbens medlemmar att hjälpa till.

Kontakta mig Birgitta 070 202 6920 eller Lisbet 070 263 3979 när du har möjlighet att göra detta .
Vi behöver i första hand hjälp under midsommarveckan när vi måste städa varje dag samt en obemannad vecka i juli.
Bifogar städschemat.)

Ju trevligare det ser ut i våra lokaler desto fler greenfeegäster lockas då förhoppningsvis att komma till vår golfbana.

Vänliga golfhälsningar,

Birgitta Bergqvist