Sommaruppehåll

Nu tar vi ledigt från ordinarie träningar.
Vi hoppas att ni fortsätter träna under sommaren.
Träningarna börjar igen i augusti.

Juniorgolfen 2020

Nu har vi startat.

Vi träffas kl 18:00 onsdagar,

Juniorgolfen 2019

Nu har juniorträningen börjat, jätteroligt. I år har sju stycken nya unga golfare börjat. Så nu finns det 16 st juniorer. Medelåldern i klubben sjunker.

Golfträningarna började den 29 maj.

Vi kommer att ha 10 st träningstillfällen. Sen hoppas vi att barnen tränar på egen hand minst en gång själva per vecka. Bollar och klubbor finns att låna gratis.

Träningarna är i gång.

Våra juniorer är jätteduktiga. De flesta har nu provat på att gå några hål på stora banan.

Flera av barnen kan nu få till både raka och långa slag. Detta ser bra ut för framtiden.

Sommaruppehåll

Nu tar Juniorträningen sommaruppehåll. Men alla juniorer med förälder eller liknande kan gå in på kansliet och be om 10:or till bollautomaten. Ni har fria rangebollar även när ni är och tränar själva. Vi kör igen andra onsdagen i augusti. Behöver ni låna ett golfset eller bara en klubba, hör av er till oss tränare. Lycka till.

Information om träningarna.

Träningarna är på onsdagar kl 17:30 from 27 maj tom 24 juni uppehåll juli månad sen kör vi igång igen den 8 aug och kör till 5 sept. Samanlagt 10 träningar.

Vi kommer att följa övningarna i ett häfte som heter Golfäventyret.

Sen är det bra om ni tränar på egen hand mellan träningarna.

Se till att ni har någon annan golfare att träna med, gå på stora banan mm.

För er som är lite äldre och vill tillsammans med t ex en förälder ta ett grönt kort rekommenderar vi att ni köper boken Golfäventyret för där får ni mycket material och instruktionsfilmer på webben. Se länk. Kom gärna ner till oss på onsdagar om ni har frågor.

För er som vill träna och repetera, välkomna på vår träning.

Se gärna dessa filmer innan.

Några bra tips

Lite Regler